Van Ly Nguyen

Psykologspesialist

Kompetanseområder

Angstproblematikk (sosiale fobier, panikklidelse, generalisert angstlidelse, helseangst), traumer, depresjon, belastninger i arbeidslivet, relasjonelle vansker, sorg, flyktninghelse


Metodiske hovedområder

Tilgjengelig ved klinikken

Tirsdag og torsdag : 17:00-21:00

Jeg er en utdannet psykolog ved Københavns universitet ifra 2014 og har bred erfaring ifra spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten. Jeg har i min tid som psykolog behandlet forskjellige psykiske lidelser hos voksne, barn og ungdom. Eksempler på problemstillinger jeg har erfaring med er angstproblematikk, traumer, depresjon, sorg, relasjonelle vansker og flyktninghelse. Jeg har også veilederkompentanse. Jeg er psykologspesialist i samfunn- og allmennpsykologi.


Jeg er opptatt av å skape et trygt rom der vi kan reflektere sammen og jobbe mot den endringen du ønsker. Jeg har et mål om at timene skal oppleves nyttige for deg og legger stor vekt på at du skal få rom til å medvirke i din egen prosess. Jeg bruker forskjellige metoder ifra flere ulike behandlingstilnærminger og tilpasser tilnærming ut ifra ditt behov. Vi kan sammen vurdere hvilke tilnærminger som kan passe best for det du ønsker å jobbe med.


Jeg har kontortid på kveldstid på tirsdager og torsdager. Jeg kan også ha konsultasjoner på video om du ønsker det.

Kontakt for å bestille time hos Van Ly

For spørsmål og ønske om timer kan Van Ly nås gjennom kontaktskjema til høyre. 


OBS: Ikke send sensitive opplysninger gjennom mail eller kontaktskjema

Oslo Psykologkontor

Pilestredet 15B

Tilgjengelig: Tirsdag og torsdag 17:00-21:00