Tjenester

Ved Oslo psykologkontor tilbyr vi både utredning og behandling, - både individuelt og for par. Les evntuelt mer om noe av dette ved å trykke på lenkene under. 


Ulike behandlingsmetoder

Ved Oslo psykologkontor tilpasser vi behandlingen deg og relevante problemstillinger og utfordringer du ønsker å jobbe med. Våre psykologer har videreutdanning og erfaring med flere terapeutiske metoder.  Les mer om ulike metoder vi tilbyr her: 

Språk

I tillegg til å tilby terapi på norsk, - som alle våre behandlere gjør, og engelsk, - som de fleste også tilbyr, så tilbyr vi også behandling på andre språk: 

Relevante problemstillinger

Det finnes utallige grunner til å oppsøke psykolog. Vanlige grunner kan eksempelvis være utfordringer i livssituasjon, psykiske lidelser, personlige kriser eller for å utviklie seg selv. Noen ganger kan det være klart for deg hva som er relevant å jobbe med, andre ganger kan det være mer utydelig og kreve at man sammen finner et relevant behandlingsprosjekt. Under har vi skrevet mer om noen typiske tema som kan være relevante i terapi: 

Praktisk

  • Timene varer 45 minutter. 

  • Varighet og hyppighet på behandling avhenger av hva du ønsker å jobbe med og det kan avklares iløpet av de første timene med din psykolog. 

  • Første time blir gjerne en kartleggende time for å sammen avklare hva som er relevant videre.

  • Det er helt normalt å være litt nervøs/spent. Vi arbeider i et tempo som du er komfortabel med. Kjenn gjerne på magefølelsen, og vær nysgjerrig på hva det er som gjør deg nervøs. Det kan ofte være nyttig informasjon!

  • Ta kontakt på kontakt@oslopsykologkontor.no ved eventuelle spørsmål som du ikke har fått svar på her.
  • Informasjon om våre priser finner du her.  

Velkommen til oss!