Torbjørn Madsen

Daglig leder / Psykolog

Kompetanseområder

Depresjon, søvnvansker, angstlidelser (sosiale fobier, panikklidelse, generalisert angstlidelse, helseangst, og sosiale fobier), parterapi, belastninger i arbeidslivet, relasjonelle vansker, tvangslidelser, spiseforstyrrelser, utbrenthet, sorg og traumer


Metodiske hovedområder

Tilgjengelig ved klinikken

Man - Fre : 08 - 15

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen. Min bakgrunn er primært fra allmennpsykiatri i det offentlige, men jeg tror ikke man trenger å være psykisk syk for å kunne dra nytte av terapi. Det kan være mange grunner til at mennesker velger å oppsøke psykolog. En vanskelig livssituasjon, alvorlige psykiske vansker, eller uklare følelser av uro/ulykkelighet, er bare noen eksempler på slike grunner.


Å ønske å forbedre sin livskvalitet er for meg et tegn på styrke, ikke svakhet. Jeg er opptatt av å møte mennesker der de er, og å hjelpe dem til å kunne ta valg som hjelper å gjøre livet meningsfullt. For noen vil det være nyttig med råd og tydelig veiledning. Samtidig jobber jeg ut fra humanistiske prinsipper om at den eneste som kan komme fram til hva akkurat du har behov for, i ditt liv, er du selv. Slike svar er imidlertid ikke åpenbare, og det blir vår jobb sammen å utforske dette.


Eksempler på tema jeg har erfaring med å jobbe med er angst, depresjon, belastninger i arbeidslivet, relasjonelle vansker, tvangslidelser, spiseforstyrrelser, sorg og traumer.


Jeg fordyper meg i 3-årig spesialisering i emosjonsfokusert terapi (EFT).

Kontakt for å bestille time hos Torbjørn

For spørsmål og ønske om timer kan Torbjørn nås gjennom kontaktskjema til høyre. 


OBS: Ikke send sensitive opplysninger gjennom mail eller kontaktskjema

Oslo Psykologkontor

Pilestredet 15B

Tilgjengelig: Man-Fre 08:00 - 15:00