Lisa S. Eliassen

Psykolog

Kompetanseområder

Depresjon, angstlidelser (sosiale fobier, generalisertangst og panikklidelse) , traumer, utbrenthet, livssorg, relasjonelle vansker, parterapi og belastninger i arbeidslivet

Metodiske hovedområder

Tilgjengelig ved klinikken

Tirsdag: 16:30-20:30

Jeg er utdannet psykolog ved NTNU i Trondheim og jobber på dagtid som kommunepsykolog hvor jeg bla. driver med veiledning av andre yrkesgrupper, forebyggende arbeid og samtaleterapi. Tidligere har jeg jobbet i spesialisthelsetjenesten for voksne, og har fra her bred erfaring med behandling av ulike psykiske utfordringer personer kan ha.


Når du kommer til meg som psykolog er det viktig for meg at du føler deg sett og forstått, og jeg vil derfor ofte starte med en kartleggingssamtale der vi blir bedre kjent, jeg får oversikt over hva jeg kan hjelpe deg med, og hva vi videre kan jobbe med i samtaler.

Jeg har bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten med å behandle mange ulike typer angst, depresjon, spiseforstyrrelser, søvnforstyrrelser, personlighetsforstyrrelser, bipolar lidelse, psykoselidelser, og traumetilstander.

Jeg har særlig interesse for å hjelpe personer som bekymrer seg og grubler mye med å finne måter å redusere dette på, samt å hjelpe mennesker som av ulike grunner kan oppleve hverdagen som overveldende. Jeg ønsker å skape et trygt rom, der du som klient kan få et sted å bearbeide og jobbe med utfordringer livet av og til kan by på.

Kontakt for å bestille time hos Lisa

For spørsmål og ønske om timer kan Lisa nås gjennom kontaktskjema til høyre. 


OBS: Ikke send sensitive opplysninger gjennom mail eller kontaktskjema

Oslo Psykologkontor

Pilestredet 15B

Tilgjengelig: Tirsdag 16:30-20:30