Samtaleterapi på norsk tegnspråk

På klinikken vår tilbyr vi samtaleterapi og utredning på norsk tegnspråk uten bruk av tolk. Psykolog Anette Blix Davidsen tilbyr samtaleterapi på tegnspråk og taktilt tegnspråk til hørselshemmede og døvblinde.


Jeg heter Anette og jeg har vokst opp i et tospråklig hjem med norsk talespråk og norsk tegnspråk, noe som har gitt meg en fot innen begge kulturer. Jeg snakker flytende NTS og har jobbet med hørselshemmede i Signo Vivo og Signo CSS siden 2013 og har også hatt hovedpraksis på Nasjonal Behandlingstjeneste for sansetap og psykisk helse på Gaustad sykehus (OUS). Gjennom disse årene har jeg opparbeidet en spisskompetanse innen dette feltet.


Jeg er dedikert til å nå ut til hørselshemmede klienter og gi likeverdig helsetjenester for alle. Jeg forstår viktigheten av å kommunisere på tegnspråk for å sikre en effektiv og meningsfull terapeutisk opplevelse, uten bruk av tolk i terapirommet. Jeg er opptatt av å skape et trygt sted hvor vi sammen jobber for å identifisere mål, utforske utfordringer og finne løsninger som er tilpasset dine behov og ønsker.


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller for å avtale en time. Jeg ser frem til å hjelpe deg på veien mot bedre psykisk helse og trivsel.


Presentasjonsvideo på norsk tegnspråk kommer i løpet av kort tid.

Velkommen til oss!

Vår psykolog som tilbyr samtaleterapi på norsk tegnespråk: