Sverre Johannes Lind

Psykolog

Kompetanseområder

Søvnvansker, depresjon, angstlidelser (sosial angst, panikklidelse, generalisert angstlidelse, tvangslidelser og helseangst). Traumer, belastninger i arbeidslivet, utbrenthet, spiseforstyrrelser, relasjonelle vansker og sorg. 


Metodiske hovedområder

Tilgjengelig ved klinikken

Man - Fre : 08 - 15

Jeg er utdannet psykolog ved Universitet i Tromsø og har 7 års bred erfaring fra offentlig helsetjeneste. Jeg har videreutdanninger i kognitiv terapi og fullførte kurs i allmenn- og samfunnspsykologi og i organisasjon og ledelse.


Når du kommer til time så er det viktig for meg å møte deg på en åpen og utforskende måte.


Vi vil normalt starte med å ha en kartleggingssamtale og få oversikt over hvilke tema som kan være relevante å jobbe med. Vi blir deretter raskt enige om felles mål og tilpasser hjemmeoppgaver som kan bidra til at endringen vi ønsker faktisk skjer. Timene våre vil som oftest ha en viss agenda og en struktur, slik at vi har en retning på vårt felles prosjekt.


Jeg har erfaring med å behandle personer med forskjellige typer angst, depresjon, søvnvansker, traumer og relasjonelle vansker. Jeg har også bistått i kriser på individ og gruppenivå.


I noen livssituasjoner kan det være ganske vanskelig å ta valg som er rette for akkurat deg, og da kan det være lurt å ha noen å drøfte med. Jeg kan hjelpe deg med å sortere tanker og muligheter, slik at du tar gode informerte valg som er i tråd med dine egne verdier.


Du kan også komme til meg dersom du ønsker å utvikle deg som person og lære mer om deg selv og hvordan du virker på andre i ulike settinger. For eksempel dersom du ønsker å fungere bedre i nære relasjoner, bli en bedre leder eller medarbeider.


Jeg tilbyr individualterapi og er tilgjengelig på dagtid alle hverdager og ettermiddager ved særskilte behov.

Kontakt for å bestille time hos Sverre

For spørsmål og ønske om timer kan Sverre nås gjennom kontaktskjema til høyre. 


OBS: Ikke send sensitive opplysninger gjennom mail eller kontaktskjema

Oslo Psykologkontor

Pilestredet 15B

Tilgjengelig: Man-Fre 08:00 - 15:00